MEDOSEBNI ODNOSI

Dotakni se je … kot še nihče

Dotik je eden izmed jezikov ljubezni. Pogosto opažam, da imajo številne ženske svoj glavni jezik ljubezni dotik, toda le-tega iz takšnih ali drugačnih razlogov, v svojih partnerskih zvezah ne dobijo. Čeprav imajo materialno varnost, še vedno hrepenijo po objemu, dotiku in bližini.

Spet drugič mi ženske poročajo, da se njihovi moški takoj po seksu obrnejo proč od nje in zaspijo. Tako ženske po seksu ne dobijo nobenega dotika in ljubečega pogleda, temveč se zdi, kot da je za moškega njuna spolnost le njegovo »praznjenje«.

Dragi moški … nekaj moraš razumeti. Ženska koža ima 10.000 zaznavnih receptorjev za dotike, moška pa le 3.000, zato se ženska šele ob tvojemu nežnemu, čutnemu in ljubečemu dotiku počuti kot prava ženska. Počuti se varna, ljubljena in sprejeta.

Ko je s teboj si želi občutiti tvoje dotike, tvoje objeme, glajenje las in stik s telesom. Toda … ti bi rad le seks (beri »praznjenje«) in tako se izgubi čaroben trenutek čutnosti med dvema človekoma.

Si želiš biti drugačen od ostalih moških? Potem se je dotakni. A to naj ne bo običajen dotik, dotakni se je tako, kot se je ni še noben moški pred teboj. Naj v tvojem dotiku občuti ljubezen, naj v tvojem objemu občuti varnost in v tvojem poljubu strast. In potem ko bo vajinega ljubljenja konec se ne obrni in zaspi, temveč se s telesom privij k njej, ljubkuj jo, dotikaj se je, naj še vedno občuti, da si ob njej.

V življenju lahko marsikaj kupimo toda tisti pravi ljubeči dotiki, čutni poljubi in topli objemi niso na razprodajah, ne najdeš jih na tržnici ali v hipermarketu. To je preprosto del tebe, del tvoje osebnosti in edinstveno darilo, ki ga lahko kot moški daš svoji ženski.

In za konec … dragi moški, ki to bereš – kdaj si se zadnjič res ljubeče, čutno, nežno in strastno dotaknil svoje ženske? Dovoli si biti moški, dovoli si čutiti in ljubiti, ne 50 %, temveč 100 % z vsem srcem in dušo. Tisto, kar ostane večno – to so dotiki, poljubi, objemi, trenutki … vse, kar smo si lepega podelili s svojim partnerjem ali partnerko. Zato na varčuj z objemi in dotiki, temveč ji le-te podari s celim svojem srcem in dušo.

Ljubezen je … ko razpreš roke v objem in si dovoliš biti ljubeč, čuten in sočuten. 🙂

Pridruži se debati ...

Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Koristi seksa
Koristi seksa
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
kaj-je-tvoj-izgovor
Kakšen pa je tvoj izgovor?
Največji motivator
Največji motivator je …
Bodi kot laser
Bodi kot laser, če želiš uspeti
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
Ali je to res?
Ali je to res?
Koristi seksa
Koristi seksa
Kateri vitamin D3 izbrati?
Kateri vitamin D izbrati?
clanki-o-hooponoponu
Članki o Ho’oponoponu
Kaj je to intoniranje?
Kaj je to intoniranje?
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
pot-miru
Brezjanska pot miru
Novo leto 2018
Skok v nov čas
Kaj rabimo za preživetje?
Kaj dejansko rabimo za preživetje in srečo?

Brezplačni e-mesečnik
KORAKI DO USPEHA

Ob prijavi na e-mesečnik dobiš za DARILO E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA
in več navdihujočih brezplačnih e-knjig!

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-mesečnik. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.