OSEBNA RAST

EV-občutek in reševanje problemov

Danes sem preko e-pošte dobil zelo zanimivo vprašanje od ene gospodične, ki začenja spoznavati kvantni entrainment (več o tem v knjigah Franka J. Kinslowa SKRIVNOST TRENUTNE OZDRAVITVE in SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA) in EV-občutek (preberi si knjigo EV-OBČUTEK!).

Vprašanje, ki sem ga dobil, je sledeče:

EV-občutek je že v redu. Ampak jaz nočem biti v tem občutku, če imam težave okoli in okoli in me skrbi za eksistenco. Ne me narobe razumeti, ampak ni moj cilj, da se kljub težavam in tako hudim okoliščinam da bi bila raje mrtva kot da jih živim, počutim super. Moja želja je, da te okoliščine izginejo, se spremenijo, da zopet normalno zaživim …

Upam da me ne razumete narobe. Nočem vas žaliti in upam da teh pripomb ne jemljete tako. Ampak to je način mojega spraševanja, namreč ali o ta občutek brezskrbnosti, miru, … Tudi kaj pripomogel k urejanju zunanjih okoliščin. To me zanima. Pa očitno ne znam vprašati drugače kot z ugovorom.

Pozdravljena!

Me veseli, da spoznavaš EV-občutek in da ti je v tem stanju “nedelovanja” prijetno. EV-občutek je vedno prijeten, radosten, miren … skratka, to je stanje, ki bi ga lahko imenoval stanje brezpogojne ljubezni. Če bi rada spremenila zunanje okoliščine, potem je kot prvo potrebno spremeniti tvoje notranje okoliščine in “kaos” znotraj tebe z vsemi neprijetnimi občutki in skrbmi povzroča še več “kaosa” v tvojem zunanjem svetu. Okoliščine se bodo v življenju spremenile takrat, ko boš ti spremenila svojo vibracijo iz zaskrbljenosti in strahu v vibracijo EV-občutka, kar pomeni notranji mir, radost, veselje, sreča …

In odgovor na vprašanje: “Ali bo ta občutek brezskrbnosti in notranjega miru pripomogel k urejanju zunanjih okoliščin?” je z moje strani odločen DA. Notranji mir, prinese tudi zunanji mir. So ljudje, ki se v življenju, kljub vsem izzivov, še naprej smejijo in radostijo, so pa tudi ljudje, ki jih že najmanjši sunek oz. preizkus življenja vrže iz tira in jih pahne v samopomilovanje, jezo, žalost, skrbi …

Največ, kar lahko narediš zase v tem trenutku je to, da vsakodnevno prakticiraš kvantni entrainment in da EV-občutek postane del tvojega vsakdanjika. S tem, ko se bo znotraj tebe naselil globok notranji mir, boš dejansko začela “zdravljenje” vseh situacij v življenju. Z razmišljanjem o težavah in problemih, le-teh ne rešimo.

In še majhna skrivnost – ko si v tem blaženem stanju EV-občutka si lahko postaviš vprašanje: “Kako naj razrešim _________________ (sama vpiši kaj te muči v tem trenutku)?” nato pa opazuj in čakaj kakšne rešitve oz. ideje se ti bodo pojavile. Čista zavest pozna rešitve o katerih se našemu “egu” niti približno ne sanja.

Uspešno prakticiranje kvantnega entrainmenta ti želim in čim več EV-občutkov vsak dan!

Pridruži se debati ...

Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Koristi seksa
Koristi seksa
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
kaj-je-tvoj-izgovor
Kakšen pa je tvoj izgovor?
Največji motivator
Največji motivator je …
Bodi kot laser
Bodi kot laser, če želiš uspeti
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
Ali je to res?
Ali je to res?
Koristi seksa
Koristi seksa
Kateri vitamin D3 izbrati?
Kateri vitamin D izbrati?
clanki-o-hooponoponu
Članki o Ho’oponoponu
Kaj je to intoniranje?
Kaj je to intoniranje?
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
pot-miru
Brezjanska pot miru
Novo leto 2018
Skok v nov čas
Kaj rabimo za preživetje?
Kaj dejansko rabimo za preživetje in srečo?

Brezplačni e-mesečnik
KORAKI DO USPEHA

Ob prijavi na e-mesečnik dobiš za DARILO E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA
in več navdihujočih brezplačnih e-knjig!

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-mesečnik. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.