ŽIVLJENJSKI SLOG

Moška in ženska ustvarjalnost

V življenju se pojavijo takšni ali drugačni »problemi«, ki kar kličejo k ustvarjalni rešitvi. Zanimivo je, da so, ko gre za kakšne »ženske zadeve« ponavadi bolj ustvarjalni moški.

Podoben primer je tudi s stekleničkami MimiJumi. Pričakoval bi, da bo glede na samo namembnost stekleničk ženska tista, ki bo izumila oz. razvila produkt, vendar temu ni tako.

Zdravnik in psihiater dr. Frank Drummond in njegov kolega dr. Bill Colombsta bila izjemno nezadovoljna s ponudbo stekleničk za njuna novorojenčka na tržišču. Tako sta več let opazovala družine z dojenčki in zbirala informacije v zvezi s stekleničkami.

Na podlagi rezultatov in izkušenj se jima je porodila ideja, ki je postala prava revolucija med stekleničkami in pri hranjenju nedonošenčkov, novorojenčkov, dojenčkov in malčkov. Timsko delo, kjer so sodelovale tudi babice, svetovalke za dojenje, logopedi, pediatri, otroški psihologi, medicinske sestre in mamice je bilo raznovrstno.

Celotno raziskovanje in opazovanje je v obdobju 5-ih let dalo svoj rezultat: stekleničke in cuclje MimiJumi v 2 velikostih! Kreativni oblikovalci so iz ideje oblikovali visoko ergonomski, stilski in kakovosten proizvod brez vsebnosti škodljivih substanc.

V primerjavi z drugimi stekleničkami preprečuje MimiJumi zmedo pri sesanju – in daje dojenčku neverjeten užitek in zadovoljstvo ob pitju! Upoštevane so bile seveda tudi želje in potrebe staršev – posebej enostavna uporaba stekleničke! Če te več zanima o teh stekleničkah in cucljih potem vabljen-na www.mimijumi.si.

Pogledal sem še na Google saj me je zanimalo kateri so izdelki, ki so jih izumile ženske. Na eni spletni strani (klikni tukaj) sem našel zapis, katere izdelke so iznašle ženske. Od vseh »ženskih izumov« je še najbolj zanimivo to, da je glavno besedo pri krožni žagi imela – ženska. 🙂

Pridruži se debati ...

Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Koristi seksa
Koristi seksa
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
kaj-je-tvoj-izgovor
Kakšen pa je tvoj izgovor?
Največji motivator
Največji motivator je …
Bodi kot laser
Bodi kot laser, če želiš uspeti
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
Ali je to res?
Ali je to res?
Koristi seksa
Koristi seksa
Kateri vitamin D3 izbrati?
Kateri vitamin D izbrati?
clanki-o-hooponoponu
Članki o Ho’oponoponu
Kaj je to intoniranje?
Kaj je to intoniranje?
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
pot-miru
Brezjanska pot miru
Novo leto 2018
Skok v nov čas
Kaj rabimo za preživetje?
Kaj dejansko rabimo za preživetje in srečo?

Brezplačni e-mesečnik
KORAKI DO USPEHA

Ob prijavi na e-mesečnik dobiš za DARILO E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA
in več navdihujočih brezplačnih e-knjig!

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-mesečnik. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.