MEDOSEBNI ODNOSI

Kako v 90 dneh postati popolnoma človeški?

Tokrat objavljam malo drugačen zapis. Gre za prevod 90 dnevnega programa dr. Franka J. Kinslowa o tem kako v 90 dneh postati popolnoma človeški.

Postati popolnoma človeški je lahko, ko enkrat doživiš ta trenutek – trenutek, ko tvoj Ev-občutek postane povsem avtomatičen, ko ga potrebuješ. Trajalo bo manj kot 90 dni, da dosežeš ta KE trenutek. Koliko 90 dnevnih obdobij si že imel-a v svojem življenju? Razmisli o miru in radosti, ki ju boš dosegel-a, če boš sledil-a preprostim navodilom v nadaljevanju. Pomembno je, da začneš takoj.

Torej, kaj narediti?

  • Igraj se s KE-jem preko celega dne. Mogoče boš na začetku rabil-a opomnike v obliki samolepilnih listkov, ki jih boš nalepil-a na okno, na hladilnik, na notranjo stran vetrobanskega stekla, na ogledalo v kopalnici, na računalnik … Kaj napisati na te opomnike? Nič! Naj te le spomnijo na čisto zavedanje, da postaneš zavesten-a Ev-občutka. Ko ti bo KE prišel v navado boš presenečen-a kako hitro in z lahkoto se bo pokazal Ev-občutek.
  • Izvajaj KE vsaj dva do trikrat na dan, vsaj 10 minut vsakič. Mnogi ljudje delajo KE takoj zjutraj, ko se zbudijo in preden gredo spat ter še enkrat nekje sredi dneva, da sprostijo stres in napetost.
  • Vsak dan izvajaj KE na čim več različnih načinov: Osnovni KE (fizični KE), KE z namero, KE na daljavo, čustveni KE, KE samemu sebi, KE za otroke, skupinski KE, KE za mir na svetu, KE za domačega ljubljenčka, KE za kamen, drevo, nebo, vrt …
  • Pogosto izvajaj KE za druge. Deli ga brezplačno naprej. Ne potrebuješ dovoljenja od nikogar, ker ti ne delaš nič. Torej samo izvajaj KE, veliko KE-ja.
  • Na bodi vezan na rezultate oz. ne išči rezultatov. Naj se sami pokažejo in te presenetijo. Preprosto le izvajaj KE in delaj svoja vsakodnevna pravila.
  • Uživaj in se zabavaj, ko izvajaš KE, kajti to je naravni izraz harmoničnega življenja, kako biti popolnoma človeški. In zapomni si – če ni lahkotno, potem to ni KE.

Če te zanima več o KE-ju se pridruži skupini Quantum Entrainment Slovenija ali pa si naroči knjigo dr. Franka J. Kinslowa Skrivnost trenutne ozdravitve.

Vir: Prosti prevod po zapisu na angleškem QE forumu.

Pridruži se debati ...

Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Koristi seksa
Koristi seksa
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
kaj-je-tvoj-izgovor
Kakšen pa je tvoj izgovor?
Največji motivator
Največji motivator je …
Bodi kot laser
Bodi kot laser, če želiš uspeti
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
Komunikacija iz srca in ljubezni
Komunikacija iz ljubezni in srca
Nezavedni razlogi v partnerstvu
Nezavedni razlogi za težave v partnerstvu
Kako se zaljubiti?
Kako se zaljubiti?
Ali je to res?
Ali je to res?
Koristi seksa
Koristi seksa
Kateri vitamin D3 izbrati?
Kateri vitamin D izbrati?
clanki-o-hooponoponu
Članki o Ho’oponoponu
Kaj je to intoniranje?
Kaj je to intoniranje?
Vsaka pot nekam pelje
Vsaka pot nekam pelje …
pot-miru
Brezjanska pot miru
Novo leto 2018
Skok v nov čas
Kaj rabimo za preživetje?
Kaj dejansko rabimo za preživetje in srečo?

Brezplačni e-mesečnik
KORAKI DO USPEHA

Ob prijavi na e-mesečnik dobiš za DARILO E-tečaj 101 KORAK DO USPEHA
in več navdihujočih brezplačnih e-knjig!

Hvala! Uspešno ste se prijavili na e-mesečnik. Svojo prijavo morate še potrditi s klikom na povezavo v e-mailu, ki ga boste dobili čez nekaj trenutkov.

Napaka. Prosimo preverite vsa polja.